Mer Spel

Cha cha bloggen! Det där med att spela om pengar som jag gjorde på melodifestivalen var något jag fått blodad tand för. Som jag berättade tidigare bettade jag och mina vänner på Eurovision som gick för ett par veckor sedan. Jag gissade naturligtvis rätt och vann lite stålar på tävlingen och det gav mig ett sug efter att spela mer. Eftersom det inte fanns så mycket roliga sporter att betta på nu när Eurovision var över och att betta på allsvenskan eller något annan fotbollsliga kommer inte på tal.

Så jag tog och googlade lite och konstaterade snart att det finns hur mycket som helst att spela på om man gillar att spela om pengar online. Jag hittade en sida som ger en bra sammanställning av vilka olika siter som håller hög kvalitet och vad man kan få för bonusar och sådant där. Så sen jag skrev sist har jag inte gjort mycket på min fritid, utöver att spela. Tyvärr har mina framgångar i Eurovision-bettingen tyvärr inte avspeglats i casinospelen men det gör ingenting. Det är kul ändå och jag spelar för lägsta möjliga insatser så det ska inte bli allt för dyrt att upprätthålla detta nöje ett tag till. Sen kan ju alltid turen vända också men det är väl kanske att hoppas på för mycket att förlita sig på det. Jag ser det istället som ett underhållande tidsfördriv.

Det är antagligen ett ganska tillfälligt nöje eftersom det nu faktiskt börjar bli riktigt varmt och fint om dagarna och då är det softare att vara ute och minga på stan än att sitta hemma och spela spel på datorn. Och till motsats mot vad många tror så är det inte bara att dra ner på stan och mingla. Så här på våren när alla har svallande vårkänslor och alla snyggingar som bott på gymmet hela vintern längtar efter att få komma ut och visa upp sina sommarkroppar så måste man ha en genomtänkt stil så att man är både snygg, fräsch och visar upp tillräckligt mycket av sin vältrimmade kropp för att de snyggaste önskat kön får upp ögonen för sig. Sånt sker inte per automatik.